Stránky

neděle 21. dubna 2024

Zabij, nebo zemři - Isabella Maldonado

Krásný večer,
tento týden jsem přečetla několik knih, měla jsem náladu jen číst a číst. Přečetla jsem několik žánrů a nový thriller ZABIJ, NEBO ZEMŘI od Isabella Maldonado mě totálně dostal. Od začátku do konce napětí a akčnost. Těším se na další díl.
Recenzi i anotaci najdete v celém článku.

Anotace:
Na ulici v centru New Yorku je ohlášena bomba a vzápětí je zavražděn šéf týmu jistého senátora. Protiteroristická jednotka obdrží anonymní šifrovanou zprávu, že ve hře je korupce. Zvláštní agentka FBI s elitním armádním výcvikem Daniela Vega se pouští do riskantní mise v utajení. Zatím netuší, že ze záhadné únikové hry vyvázne živý jen jeden…

Recenze:
Knihu přeložil Jiří Chodil, tak jako dva díly z předešlé série s agentkou Ninou Guerrerovou.

Velice čtivý a napínavý příběh plný zvratů a nečekaných událostí. A i tento krimi příběh z nové série je rozdělen do krátkých kapitol, díky kterým se mi příběh četl ještě lépe a rychleji. Musím říct, že to byla pecka a nedokážu si představit, co autorka vymyslí do dalších dílů.

V nové sérii je hlavní agentka FBI Daniela Vega, která dříve působila v armádě. Má za sebou několik náročných vojenských misí a podle toho, co je v knize napsáno, můžeme říct, že byla velice dobrým vojákem a tím pádem má plno zkušeností, které jí pomohou ve vyšetřování. V prvním díle bude Daniela v utajení a s nájemným vrahem se vrhne po hlavě do velikého nebezpečí v podobě únikové hry, ze které vyjde jen jeden živý člověk.

Napínavý, akční a skvěle vymyšlený thriller. Ani jednu kapitolu bych nevymazala, autorka prostě umí psát. Byla to fakt jízda, doporučuji!


Znáte předešlou sérii? Byla taky dobrá, ale Daniela je mi sympatičtější.

Knihu ZABIJ, NEBO ZEMŘI vydalo nakladatelství:


3 komentáře:

  1. Já jsem od autorky četla Sokolníka, ten se mi docela líbil.

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu zrovna čtu. Předchozí autorčina série se mi hodně líbila.

    OdpovědětVymazat
  3. tuhle knihu neznám, ale předchozí sérii ano ;) nečetla jsem ale od autorky ani jednu :)

    OdpovědětVymazat