sobota 26. prosince 2020

Říjen, listopad a prosinec 2020 - Přírůstky do mé knihovny

Krásnou sobotu přeji!

Dneska vám chci ukázat knihy, které jsem si koupila či dostala během tří měsíců. Poslední dobou si knihy moc nekupuji, mám jich jednak dost a také čtu hodně knihy v práci.

GRADA
Za tři měsíce jsem dostala pár knih od nakladatelství GRADA. Tři thrillery MIZEJÍCÍ DÍVKY, POD DOHLEDEM a MLHA NAD SHADOW SANDS. Na všechny tři knihu jsem psala recenze, které můžete vidět na blogu. Dvě dětské knihy PŘÍBĚHY BUDOV a PLNOU PAROU DO POHÁDKY. Román HOTÝLEK NA ISLANDU a kuchařka VEGANSKÁ KUCHAŘKA. Dále historická detektivka OPIUM A ABSINT. Ta mě hodně bavila. A poslední dvě knihy jsou na téma holocaust. První kniha LALEČKA a druhá nese název POSLEDNÍ VLAK DO LONDÝNA.


VÁNOČNÍ DÁRKY
Tento rok jsem k Vánocům dostala jen tři knihy. Knihu MĚSTO ŽEN jsem dostala od kamaráda, prý ji viděl na mém wishlistu, tak přeci jen je k něčemu dobrý. Komiks DNESKA JSEM VYŠLA Z DOMU! jsem dostala od kolegyně, jelikož věděla, že se mi moc líbil, když jsem ho četla v práci a říkala jsem, že se v hlavní "hrdince" dost vidím. IKABOG mi koupila přítelovo sestra. Knihu jsem viděla už v práci a nějak jsem doufala, že bude formát větší. Díky tomu, že je kniha malá, tak působí dost tlustě a děti knihu díky tomu číst nechtějí.

KNIHOBUDKA, MEGAKNIHY A HOST
Občas navštívím knihobudky nebo máme v práci skříň, která slouží také jako knihobudka a v té jsem našla knihu STATEČNÁ SRDCE. Zaujala mě, tak si ji někdy přečtu, a pokud se mi nebude líbit, tak ji do skříně vrátím. ANNA ZE SUMMERSIDE jsem si objednala z megaknih, když jsem objednávala knihy k Vánocům pro ostatní. A asi týden před Vánoci jsem dostala knihu LIŠKA BYSTROUŠKA přímo od nakladatelství HOST.

A jaké knihy jste našli pod stromečkem vy?

2 komentáře:

  1. Letos jen jednu - Chlapce z lesů. Ať se ti knižní dárky líbí a hezký sváteční den přeji. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hotýlek..., Příběhy budov a Veganskou kuchařku máme společné a ze všech jsem byla nadšená. :)
    Mě se toho doma také nashromáždilo za poseldní dobu vícero. :) Přeju, ať se všechny knihy líbí.

    OdpovědětVymazat