neděle 23. ledna 2022

Glanc box - ZIMA 2022

Krásnou neděli všem!
V pátek mi dorazil GLANC BOX. Na box se vždy těším, stále mě baví. V Glanc boxu bývá drogérie a kosmetika.
Tentokrát do boxu dali časopis TOP CLASS, toto je časopis, který bych si nikdy nekoupila. Obsahuje produkty pro bohaté lidi. Hodinky za 3 miliony? Kdo by to dal? Prohlédla jsem si ho a letěl do koše, škoda papíru.
Určitě se podívejte do celého článku, kde najdete obsah boxu.

SYOSS REPAIR BOOST (500ml 219,90Kč) - Intenzivní maska na vlasy, která by měla posílit a hloubkově vyživit vlasy. Škoda, že jsou v boxu vzorečky. Já vzorečky v pytlíku nemusím, ale určitě jednu vyzkouším. Jinak tuto značku nekupuji, není mi moc sympatická.
GARNIER TEXTILNÍ MASKA NA RTY (59,90Kč) - Textilní masky mám ráda, ale masku na rty jsem ještě neměla. Hned jsem ji musela vyzkoušet. Bohužel musím říct, že mi vůbec nesedla. Nic mi to s rty neudělalo a ta hydratační látka se mi dostala do pusy a byla dost hořká. Celkově byla maska nepříjemná a určitě si ji kupovat nebudu. Mám raději klasické balzámy na rty.
LENOR PRACÍ KAPSLE ALLIN1 PODS - Kapsle na praní nekupuji, mám raději gely. Určitě balení využiji, zase zkusím něco jiného. Jsem za tento vzoreček moc ráda, jelikož jsem již nějakou dobu chtěla zkusit nějaké další kapsle.
LENOR VONNÉ PERLIČKY S VŮNÍ ARIEL - Perličky jsem měla jednou a byly od jiné značky. Raději kupuji tekutou aviváž, ale i tak jsem za balení ráda. Jsem na ně zvědavá, protože Ariel vždy hezky voněl.

TESORI AYURVEDA SPRCHOVÝ KRÉM (79,90Kč) - Znám značku a je mi velmi sympatická. Jednou už v boxu sprchový gel byl a byl naprosto skvělý. Tento jsem ještě neměla, moc ráda ho vyzkouším a má perfektní balení.
TESORI D´ORIENTE WHITE MUSK (179,90Kč) - Parfémovaná voda pro ženy. Balení vypadá krásně, ale moc mi nevoní. Mamce voní moc, tak jí ho dám. Jinak vůně vydrží hodně dlouho. Stříkla jsem si ji dopoledne a byla ze mě cítit až do večera.
LIRENE PEELING BYL DÁREK, JELIKOŽ JSEM SI BOX OBJEDNALA V URČITOU DOBU, VE KTERÉ SLIBOVALI, ŽE DO BOXU DAJÍ PRODUKT NAVÍC. Tento peeling mám moc ráda, jedno balení mám zrovna otevřené v koupelně.

ZIAJA ČISTÍCÍ PĚNA NA OBLIČEJ (139 Kč) - Značku znám, ale nevyhledávám ji. Bohužel mi pěna dost vysušuje pleť, ale jinak tyto pěny mám moc ráda, jsou skvělé. Nejspíš pěnu dopotřebuji, ale budu ji používat jen málo.
SAVO BOTANITECH UNIVERZÁLNÍ DEZINFEKCE (74,90 Kč) - Tak toto je fakt perfektní balení, tak akorát velký do kabelky. Já si ho dám nejspíš do auta. Savo je jinak perfektní, kupuji ho stále.
DERMACOL BLACK SWAN (199 Kč) - Řasenka pro objem a natočení řas. Já mám svou oblíbenou řasenku, kterou kupuji neustále do kola. Tato má kartáček, který nevyhledávám, ale určitě ji ráda vyzkouším. 
COLGATE - Pasta v brožuře nebyla, tak je to možná druhý dárek nebo ji zapomněli připsat. Přesně tuto pastu jsem včera dopotřebovala.

Já jsem s obsahem spokojená. Největší radost mám ze sprchového gelu, Sava a Lenor kapsle.

A co na něj říkáte vy?





5 komentářů:

  1. Box vypadá dobře, některé produkty bych i já ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tak koukám, že mi chyběla nejen řasenka, ale i pasta (pokud to tedy nebyl speciální dárek za něco...). Obsahově ten box úplně marný není, ale mne zklamala ta chybějící řasenka a obešla bych se bez perliček a dezinfekce.

    OdpovědětVymazat
  3. Box mě zaujal. Několikrát jsem měla ten sprchový gel, který moc hezky voní. 🙂

    OdpovědětVymazat
  4. s produkty osobní zkušenosti nemám, ale box vypadá vážně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle box by mě také potěšil. Velice užitečné věci :)

    OdpovědětVymazat