neděle 23. října 2022

Brand box podzim 2022

Krásnou neděli přeji!
V pátek mi dorazily dva boxy. Glanc box i Brand box. Měla jsem velikou radost, jelikož jsem měla poměrně náročný týden a taková zásilka mi udělala prostě radost. Začnu s článkem o Brand boxu, který obsahoval i katalog 375 skvělých rad pro začínající i zkušené zahrádkáře. Určitě se do něj mrknu.
Jaké dobrůtky jsem v boxu našla? To zjistíte v celém článku.

CAPPUCCINO Jacobs (64,90Kč) - Jsem kávová, takže piju jen kvalitní zrnkovou kávu, kterou si dělám ve svém kávovaru. Pytlíčkové kávy jsem si kupovala snad jen na střední. Balení daruji babičce, která tyto "kávičky" ráda.
BIRELL VIŠEŇ A OSTRUŽINA (19,90Kč) - Birell si kupuji každé léto, ale višňový bych si nikdy nekoupila, nemám ráda višně a třešně.
BABIČČINA VOLBA Špaldová mouka (49,90Kč) - Špaldovou mouku kupuji, takže se balení hodí, teď když pěkně podražila. Upeču zase jablíčkový perník. A tuto značku normálně kupuji, jsem s ní spokojená.
PASÍROVANÁ RAJČATA (24,90Kč) - Kupuji také běžně. Na polévku, či do různých směsí ideální. Od této značky jsem asi ještě rajčata neměla, ráda vyzkouším.

SPACE COOKIES BONAVITA (54,90Kč) - Značku mám ráda a tyto cookies jsem ještě neměla. Jedná se o novinku, která je z celozrnné mouky s obsahem bílé čokolády Moc ráda ochutnám, dám si je hned zítra ke snídani. Balení vypadá dost dobře, tak snad budou i dobře chutnat.
PREMIUM OVESNÁ KAŠE DR. OETKER (21,90Kč) - Příchuť belgická čokoláda a kakaové boby. Váhám zda si ji udělat nebo podarovat babičku, pač si kaše dělám z vloček, aby byla bez laktózy úplně. Jinak vypadá hodně dobře.
CHIPSY BARBECUE KETODIET (49Kč) - Chipsy moc ráda ochutnám. I když jsem už od KetoDiet něco měla a nechutnalo mi to, tak těmto chipsům šanci dám.

BELLA ITALIA CLASIC a BYLINKOVÉ od HAVLÍK (2x 26,90Kč) - Od Havlíka jsem již tyčinky měla, ale jiné. Pamatuji si, že byly moc dobré, tak snad budou dobré i tyto a musím říct, že vypadají hodně lákavě.
ČOKOLÁDY ORION (2x 37,90Kč) - Konečně jsou v boxu zase čokolády a ještě k tomu, tak výborné. Hned jsem snědla tu se sušenkami a musím říct, že to byla po dlouhé době mléčná čokoláda, která byla fakt výborná. Na druhou se moc těším a budu si je občas kupovat, i když mi cena přijde trochu vysoká.

S boxem jsem spokojená, hlavně jsem v boxu našla čokolády, které jsou neuvěřitelně dobré.




3 komentáře:

  1. Obsah boxu by se moc líbil i mně, využila bych všechno, a to si moc často při prohlížení boxů neříkám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Mne zrovna čokolády moc neoslovily - já jsem na hořké a tohle bude díky karamelu nejspíš hodně sladké... Ale celkově jsem byla taky spokojená - hlavně díky tomu, že tam bylo dost novinek

    OdpovědětVymazat
  3. teď na podzim bych čekala nějaký čaj než ovocné pivo :D

    OdpovědětVymazat